“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Wednesday, December 21, 2011

Longeing vs. Playing


Nu har den äntligen kommit, vintern är räddad :-) Började kika på den igår.Linda har skrivit ett intressant inlägg i sin blog som är värt att läsa.

Med husrenovering och allt som är i farten har det inte blivit så mycket lek på sista tiden. Har börjat komma igång lite igen med 1-2 ggr i veckan. Det vi focuserat på är online och liberty transitions och galopp. Har lekt en del ute på fälten och fasten Panter flyger omkring med spring i benen när det blåser så är han väldigt lätt i zon 1 och drar inte iväg det fungerar utmärkt med en feather line. Han galopperade fint här om dagen och fick en fin change of direction i galopp hann inte se hur bytet blev men han hade bytt från den ena galoppen till den andra och han behöll lugnet.

2 comments:

Ulrika said...

God jul och kul att du skrivit lite igen : )

Sofie said...

Tack det samma. Ja får nog komma igång lite igen känner jag :-) Hoppas allt är bra med dig och familjen.