“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Wednesday, August 10, 2011

"We Are Parelli Because" video contest WINNERLite inspiration.
Jag och Panter mår fin fint även om det inte blivit så mycket skrivande på bloggen på sista tiden. Vi kör vidare med vårt extreme friendlygame program och när vi var ute och gick i söndags såg jag att han ger samma svar genom att sänka huvudet även när han blit orolig på andra ställen än på ridbanan så bra. Läste hans horsenality report och där står ju att några av de saker som är viktiga att göra med Panter är Extreme friendlygame, Me and my shaddow (följ honom i zon 3 han har 51% av ledaskapet och jag 49%) och undemanding time (bara vara med honom utan att begära en massa). Man märker att nu när jag spenderat mycket tid med honom utan att leka lika effektivt som innan så är han mer välkommnande i hagen så undemanding time har oxå varit effektiv träning :-)

1 comment:

Elisabeth said...

Roligt att höra ifrån dig! Känns som om det är ungefär samma saker som Dorado behöver också.Vad gör du som extreme friendlygame? Själv har jag nog missat det nu under en tid..