“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Friday, July 9, 2010

Follow the rail...

Igår gjorde vi follow the rail för 4e gången. Började i vänster varv och höll på rätt länge där. Det gick bra att inte hålla tyglarna efter ett tag och han lyssnar mycket bättre på skänklarna nu. Lite transitions i skritt - halt och försöker inte använda tyglarna men ibland får jag ta till stringen som jag har runt hans hals. Bytte varv efter ett tag och höger är ju inte alls så bra som vänster, många thresholds och mycket vingligare. Red i 45 minuter innan han började frusta och slappna av då hoppade jag av.

2 comments:

Ulrika said...

Funderar på om du fick med något fiffigt tips för att motivera en LBI att gå varv på varv som follow the rail eller för all del hålla farten i passenger?

Jag behöver fiffiga tips:)

Sofie said...

hej Ulrika, har funderat men kan inte komma på något fiffigt tips vi fått. Hade ju en extrovert där och även hemma så kanske kan vara så att även om de nämt det där så har jag inte snappat upp det :-) Vet att John sa i follow the rail i trav när vi gjorde det längre stund än bara några steg transitions att låt dem trava så fort eller sakta de vill bara de travar och låt dem göra misstaget (sakta av) först innan du rättar.