“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Tuesday, August 18, 2009

Dax att förse sig med ännu mera information. Månadens Silver savvy club paket damp ner i dag :-) Mastery manualen handlade om flexion och den såg väldigt spännande ut när jag bläddrade igenom den, Audio cd handlar om Honoring Ray Hunt och sedan var ju även savvy club tidningen med. Så bra för jag avslutade den senaste i veckan. Det tar ju lite tid att ta sig igenom dom där, mycket info att ta till sig.
Verkade Panters bakfötter igår uppe på lekplatsen, han stod så snällt inne i den lilla ladan som don har som skydd. Vi har inte hittat på så mycket den senaste veckan för jag tänkte att han kan gå och ta det lite lugnt för att se om det som spökar i hans vänster fram lägger sig. MEN... han var på rymmen i söndags, fick ett telefonsamtal om att han varit ute på åkrarna och röjt, troligtvis hoppat över och dragit med sig övertråden. Men han hade snällt gått med in i hagen igen och där var inga skador på honom.

7 comments:

Åsa Brandt said...

Ser lite frestande ut =)

Vi har funderat på att bli ändlare medlemmar här men har varit tveksamma. Tycker du det är värt det?

Grattis till din Level 2 =D

Elisabeth said...

Verkligen frestande :) Är det det första du får från silverklubben? Spännande att se vad du tycker :)

Sofie said...

Jag är super nöjd med att vara silver medlem. Har fått 2 manualer tidigare en om balance och en om focus en massa bra läsning och lite test man kan fylla i och olika övningar man kan göra. Men det tar lite tid att ta sig igenom allt så jag har mer gått på djupet på focus pärmen och inte tittat så mycket i balance pärmen. Sedan är det ju trevliga audio dvder som man får en gång i månaden. Mycket är ju upprepning på sådant man redan hört men det är alltid skoj att höra pat´s röst när man går hemma och städar eller sitter i bilen :-) Har hört på 1 av de 2 tele seminarierna och det var oxå jätte intressant. Så jag är helt klart en nöjd silver medlem :-) Sedan fanns det ju inga undanflykter att komma med när det gäller att skicka in auditions eftersom det är gratis för silver medlemmar :-)

Elisabeth said...

Aha det också, vad kostar det just nu? Gick och tänkte på att eftersom man i alla fall inte har råd att åka "over there" kanske man skulle kosta på sig detta istället :)

Elisabeth said...

Glömde skriva "not yet" , det kan ju ändra sig :)

Anna said...

Hej!! Råkade snubbla in på din blogg av någon händelse. Fin sida och va duktiga ni är! Riktigt rolig läsning :) Åh kul att du har en varmblods travare. Det har jag med och vi har precis börjat komma igång nu efter lite trubbel. Härligt med folk som är lika frälsta som en själv ;) Du får gärna kolla min sida om du har lust! Lycka till med dig å Panter!
MVH Anna

Sofie said...

Elisabeth: Jag räknar med att dom drar ca 450:-/månad men nu har dollarn gått ner lite så det kan vara lite mindre.
Hej Anna: Fin sida du har, var du oxå på David Lichman kyrsen, vist var den bra :-) Lärde mig massor.