“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Sunday, August 23, 2009

Det har varit lugnt med "hästandet" denna veckan :-) Panter har fått gå i hagen och det har mest blivit kliande och undemanding time. I och med hans haltande så har vi bara lekt lite lugnt men det har gjort att vi övat lite på liberty och stick to me. I onsdags började vi i rundcorallen och fortsatte sedan ute i hagen och han hängde på :-) Hade kontakt genom att ha sticken på ryggen och det gjorde stor skillnad. Eftersom han annars lätt driver iväg och det slutar med att han rusar iväg.
I går (lördag) lekte vi först online, lite sideways bakom och över stock med belöning i form av äpple när han gjorde rätt. Fick även till lite sideways mot mig men det är inget vi har fördjupat oss i ännu. Flyttade lite bakdel mot mig genom att tappa på rumpan. Lite stick to me med linan och tog sedan av till liberty och gjorde lite sidevays över stocken från zon 1, han var så duktig så :-) Mycket frågande och försökande eftersom han viste att han fick äpple när han gjorde rätt. Stick to me gick oxå bra och han travade efter utan att visa någon hälta. Det var en mycket bra dag :-)

2 comments:

Ulrika said...

=D

Elisabeth said...

Härligt med bra söndagar :) Arbetsveckan blir mycket lättare då.