“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Sunday, November 21, 2010

Ok dax att ta tag i det här igen och skriva något. Har spenderat den senaste veckan i Egypten, gött med sol och bad. Teo har åkt ner till Josefin i Schweiz så kvar är nu Aston och Panter. Helena och Karin har passat dom förra veckan tack så mycket för det. De tog sig visst ut på rackartyg i torsdags, men det hade gått bra, inga skador. Panter såg trött ut igår när jag kom och han började med sina stressande ticks som han gjorde mycket förr men nästan slutat med helt nu förrutom när jag rider honom (lägga huvudet lite på sned och tugga nervöst). Så det kändes som att han var lite stressad. Jag tror att han blir lite orolig av att gå ute på nätterna när det är oväder. Så dom fick komma in i natt, Panter fick låna Teos box så att han nu står bredvid Aston i stället. De var nöjda med det och Panter stod och var riktigt avslappnad igår när jag borstade honom och i morse när jag kom så låg han i boxen. Det var skönt att veta att de var inne inatt när jag vaknade och hörde hur det regnade.

2 comments:

Marion Princic said...

hoppas ni har haft det bra i ägypten. är du så riktigt brun nu, eller? nu är det snart dags för dig :)))), måste träffas innan du åker.
xox

Sofie said...

Ha ha nä jag e inte så brun, ja vi måste absolut träffas innan.
kram