“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Thursday, July 1, 2010

Ikväll är det info kväll på Two-T i Årnarp kl 18.00

Sista dagen med gänget, vi gjorde olika team building övningar, skoj.
Molly Sanders & Rob McAuliffe (faculty) Rich & Clair (helped)
On our way back to Double KB ranch, last day.
Getting ready to leave the Parelli center... :-(

Sista dagen blev vi alla tilldelade olika awards, jag fick denna... en del av det bakomliggande till denna var att 2 veckor in i kursen gick jag och Lakota omkull när vi glopperade. Båda föll men vi var uppe på fötter rätt fort igen. Vi fick båda lite skrubbsår men annars var vi ok .


Igår tog jag och Josefin hem gossarna. Hon tog både Teo och Aston samtidigt och det gick riktigt bra. Panter var rätt Right brain och på "tårna" hela tiden. Men det gick bra, gick med honom hela vägen. Red honom lite innan vi begav oss och såg när jag hoppade upp hur ojämn han var, hans hals och bog är mycket mer musklad på väster sida. Vet att det alltid varit mer på den sidan men så här tydligt har jag inte sett det innan. Vi gjorde follow the rail på Karins ridbanan och focuserade bara på att följa staketet. Har förstått nu hur mycket man ska göra det och att det verkligen ska vara en "sweet spot" för hästen att gå där. Under kursen fick jag även en stor aha upplevelse när det gäller faserna. Jag använder inte mina ben...För Panter betyder allt man gör med benen framåt så på något sätt har jag slutat att använda dem när jag rider.... Har tragglat det i 4 veckor nu så om jag bara kan vara tydlig med att "stänga dörren" framåt så Panter förstår attdet inte är dit han ska så ska det nog gå bra. De 4 faserna för att svänga: 1Eyes - 2 belly button - 3 legs - 4 rein, att inse att tyglarna är fas 4 får mig också att inse att jag använt lite för höga faser när jag ridit. :-)

3 comments:

Elisabeth said...

Grattis till den awarden :) Häftigt! Tur att det gick bra med vurpan..

Sofie said...

Tackar :-) ja vi gade nog lite änglavakt där :-)

Frida said...

Oooh som sagt tur att det gick bra när ni gick omkull ändå! Kul med Awarden!