“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Tuesday, June 29, 2010

Back in Sweden...

... så var man tillbaka i landet :-) Solen skiner som aldrig förr, härligt, det gör att det inte blir allt för stor skillnad mellan Colorados soliga väder och grönskande vyer... Panter är som alltid på sommaren besvärad av de elaka flugorna. Har varit hos honom i 2 dagar nu och bara gjort undemanding time med att klia och friendly game med flugsprayet. Det är så mycket jag lärt att jag knappast vet vart jag ska börja :-) Min största aha.. upplevelse var nog det att jag måste vänta ännu mer på honom. Rytm och relaxaton i allt... och med Panter kan det gå till baka till att bara sätta på och ta av grimman. Att förstå vad level 1 med exellence betyder, det är att göra de små sakerna perfekt som leder till så mycket mer... eller som de sa... om du inte kan be om att ta upp alla 4 hovarna från en sida bra,hur ska du då kunna begära att han ska flytta hovarna som du vill när du är på ryggen å ska göra tex ett galopp ombyte.....

På torsdag 1/7 är det info kväll hos Karin om hennes nästan 1 års tid på Parelli centret. Skoj...

7 comments:

Åsa Dalpraktiken said...

Jisses vad fort det gick! Lina och jag ska åka till Florida är det tänkt i feb 2011 men hur lång tid tog det innan den Lee ringde?
Pengarna drog de ju redan samma dag som anmälan

Elisabeth said...

Å vad klok du låter, hoppas du bloggar mycket om dina nya erfarenheter med Panter nu. Skulle allt bra gärna velat vara med hos Karin :)

Marion Princic said...

Welcome Home!! Visst gick det fort. Känns om ni hade akt förra veckan. Jag ville jätte gärna komma till Karin pa torsdag men jag jobbar :(. Tror inte jag far ledigt pa sa kort varsel men jag fraga iaf...
xox

Rosa said...

Intressant att höra om vad ni lärt er,fortsätt gärna och berätta vad du gör och varför :)

Sofie said...

Åsa... vad skoj att ni ska till florida :-) Är det fast tracken ni ska gå? De drog pengarna för oss med dirrekt men Lee ringde inte oss, tror inte de ringt alla.
Ja det är nog lättare nu när man är hemma att få ur sig vad man lärt, där var det så mycket på en gång. Marion : hoppas du kan komma på torsdag annars får du komma upp någon annan dag å hälsa på. Har du anmält dig till någon fast track ännu?

Ulrika said...

Det är så härligt att höra om allt hästeri ni har varit med om. Och jag ska verkligen försöka ordna min familje-logistik så att jag kan komma och höra er.

Men om det inte går, hoppas jag att få se er igen någon annan gång.

Åsa Dalpraktiken said...

Ja det är Fast Track, man vill ju inte boka hästar och boende och inte komma med!