“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Thursday, November 5, 2009

Det har varit lugnt på hästfronten denna veckan mest lite pyssel å så.
Jag och Josefin har kört igång med vår träning igen efter en tids uppehåll pga av förkylning.
Så i tisdags och igår blev det intervallträning på ridbanan riktigt skoj och ingen träningsvärk.
Men det är jobbigt att hoppa över tunnorna, försöker få in så vi i alla fall springer 2 omgångar där vi lagt 3 tunnor längs en långsida som vi springer fram och tillbaka och hoppar över i 2 minuter sedan går i 2 minuter (vila) och sedan springer 2 minuter igen. Det är riktigt jobbigt. Det vi vill uppnå är att springa 3 minuter och vila ca 1,5 i 30 minuter men man får börja lite försiktigt, inte kul att köra helt slut på sig på en gång, det ska ju vara roligt oxå :-)
Kom på igår att vi även måste införskaffa oss ett varsit hopprep för det är både roligt och nyttigt och att hoppa med 12" linan gick inte så bra för det blev för tungt.

Trevlig häst helg ! ! !

No comments: