“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Thursday, October 29, 2009

Igår blev det bara en liten promenad över ängarna det mörknar ju så fort nu annars hade det varit mysigt att rida ut en runda men det får bli till helgen.
Det kommer en massör som ska klämma och känna på Panter på lördag, får se vad hon finner. Hittar hon inget och han fortsätter att vara oren så blir det veterinären nästa för så här kan vi inte ha det, vågar ju inte göra så mycket om han har ont :-( har böjt honom utan att han visar så mycket men är fortfarande inte ok i cicling i vänster varv ??? Han är ju trotts allt 11 och har sprunget på travet i hela sitt liv så det är klart att det sliter på leder och ben...
Det är tur att vi har belysning på Josefins lyxiga ridbana så här års :-) man kan komma ut och leka fastän det är svart ute :-)

2 comments:

Ulrika said...

Hur mår han nu då, Pantern?
Intet nytt sedan i torsdags då massören skulle komma. Det fungerar på mig som värsta cliff hangern i en tv-serie.

Jag hoppas att ni har det så bra att du inte hunnit blogga:)

Sofie said...

Hej
Jo då han mår bra :-) Det gick bra med terapeften men har inte lekt så mycket sedan dess så har inte sett om han fortfarande är oren i circling vänstervarv. Vi får se i veckan hur det ser ut.... Så.. fortsättning följer... :-)
(Har ingen dator hemma så ibland är det svårt att blogga på helgerna :-)