“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Tuesday, July 28, 2009

Love, Language and Leadership are expressed as the first three games.
Love is freindly, Language is porcupine, and Leadership is driving.

4 comments:

Elisabeth said...

Framställt så där blir ju språket ännu viktigare. Har som många andra lätt att använda driving och glömmer porcupine. Märkte vid senaste träningen att någon "anka på vattnet" var han inte..

Sofie said...

Ja man får sig en liten tankeställare :-) Är oxå dålig på att använda mig av porqupine när vi leker.

Ulrika said...

Porcupine en är ju lurigt, för det är väl porcupine varje gång man tar i hästen via repet, kratsar hovar, flyttar hästen i stallgången och i boxen. Där har jag kanske inte stannat i fas ett tillräckligt, eller överhuvudtaget haft faser.

När man rider nåste det ju av naturliga skäl bli en hel del porcupine. För då är man ju där tätt intill.

Och min upplevelse är att on line och liberty, så långt som jag förstår det i dagsläget, är mycket friendly-driving och etablerande av ledarskap för freestyle och finesse som är mer kommunikation med mindre volym är mer friendly-porcupine.

Därför blir det övervikt på driving tills man kommer upp på hästen, helt enkelt. Fast det är ju så klart bättre ju mer porcupinad hästen är. Så tycker jag idag.

Sofie said...

I Marin kursen både i år och förra åter riktade vi in oss en hel del på porqupine innan ridpasset så ja visst är det mycket relaterat vid ridningen.
Ja det gäller ju att vara medveten om faserna även när man hanterar hästen i stallet :-)