“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Sunday, July 15, 2012

Sommaren är här...

.. och då menar jag inte på grund av vädret ;-) utan insekterna.... Blinningar och bromsar har börjat dyka upp, Panter gillar dem inte. Han springer in och ställer sig i lösdriften och har det bäst där. Skönt att hästarna har någonstans att gå in och komma undan insekterna. Förra året hade de inte det så då fick vi ha dem i stallet under dagen för de sprang sig svettiga i hagen.
På lekfronten focuserar vi på level 4 online. Har gjort en hel del zon 5 driving med feather lines försöker följa mina patterns så bra det går och gör nu fig 8 och weave. Vissa dagar behöver Panter mer focus på att vara lugn och avslappnad och då blir det mer touch it och friendlygame istället.
Igår gick det bra att trava weaven men det går rätt fort och det gäller att hänga med i Panters tempo :-) har gjort en del övergångar mellan skritt och trav men ska göra ännu mer för att öva på en kortare trav samt att han svara bättre på mina faser när jag ber honom gå/trava. Galopp i zon 5 går helt ok, samma där att det är lite svårt att hänga med bara. Det är bra träningspass för min del :-) Vi får se om vi kan få till en filmning av level 4 online till hösten...
Vi leker även en hel del med change of direction och galopp i circling game för att bygga till flygande byten det måste ju även det sitta inan vi filmar, med det går det sakta framåt :-)

1 comment:

Ulrika said...

fint med lite nya bilder på Panter:)