“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Monday, September 12, 2011

HÄRLIG GEMENSKAP !!!Det ger en härlig gemenskap det här med Parelli.

Vi har ju våra lekdagar lite då och då, det har inte blivit så många i år om man jämför med föregående men det får vi ta igen. Vi har även börjat med filmkvällar, där vi träffas kolla på någon Savvy klubb dvd och pratar hästar, mysigt :-) Det är inspirerande att träffa likasinnade som man kan dela erfarenheter och svårigheter med.

I helgen har det varit super fint väder, gick en sväng över åkrarna med Panter, vi gjorde traveling circles så han fick trava och galoppera meddans jag gick sedan tog vi en paus och betade en stund. I söndags delade jag av ridbanan och körde övergångar skritt, trav, galopp liberty det gick bra. Ska köra på det ett tag nu för vi måste öva på galoppen.

No comments: