“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Thursday, May 19, 2011

Savvy dagar hos Karin PetterssonI helgen kommer Karin ha Savvydagar lördag och söndag för savvy klubb medlemmar. Jag och Panter beger oss dit på söndag och det ska bli riktigt skoj.
http://www.two-t.nu/TwoT/Start.html


Annars har vi tagit det rätt lugnt ( ja eller jag har mycket att stå i så Panter har tagit det lugnt :-). Jag har nu focus på att rida honom och då rider jag ut en runda. Detta för att bygga hans förtroende när det kommer till ridningen. Han är ju skeptisk mot allt som kan finnas i buskarna men med ett starkt (super starkt) focus och glatt humör tar vi oss förbi alla monster :-) Vi tar samma runda var gång för att få in ett bra mönster. Som det varit nu så har det blivit ca 2 gånger i veckan de andra dagarna har vi haft undamanding time i hagen och klippning av man och ben, benen är håriga och manen har åkt av en bit för den var så tunn längst ner. Mycket friendly game.

No comments: