“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Tuesday, August 17, 2010

Playday and audition filming 15/8

Karin och Chasse
Linda, Anna, Josefin, Emelie och Panter

Panter trött...
Panter och Aston
Karin och Shobbe.
Maria, Linda och Karin.
Marion och Aston
Karin, Bitten, Panter, Shobbe och Krusse.

I söndags var vi hos Karin och filmade lite auditions. Jag lekte och filmade liberty med Panter men inget som jag ska skicka. Han var duktig men det är lite så med change of direction det behöver vara bättre och fig 8. Men vi har ju inte lekt så mycket liberty på senaste tiden så jag får väl sätta igång med det igen. Det var kul att värma upp online med tanken på att jag ska leka liberty sedan. Det blev lite annan approach då. Ville inte att han skulle dra i linan och en hel de stick to med med linan på. Det var en mycket trevlig dag med mycket folk (runt 20 pers). Marion kom med ett litet gäng från Helsingborg och det var skoj att träffa henne igen.

7 comments:

Marion Princic said...

nästa gang blir det fotoförbjud pa mig ;). jag ser ju inte alls sa ut i verkligheten...lol
det var riktigt skoj att se dig igen och att träffa josefine irl!
xox

Marianne J said...

Hej!

Parellis grundlära är bra, men....

Jag vill uppmärksamma er på att Parelli har blivit ifrågasatt för sin hantering av Roberth Whitakers häst Catwalk under en clinic i England. Reaktionerna har varit många. Kika på min blogg för att läsa mer om det.

Sofie said...

Parelli är det som fungerar för mig och min häst. En människa som Pat kommer alltid att ha folk som älskar honom och även folk som ifrågasätter honom och det han gör för att de kanske inte förstår eller för att han kanske gjorde ett misstag så är det bara. Jag väljer att föjla mitt hjärta och det är hos Parelli.

~kim said...

Hi Sofie!
These pictures are fantastic. So wonderful to get to see. Maybe next time someone can also take one of you & Josefin together? I miss you both. I did notice your new picture at the top of your blog. Oh that is so very beautiful of you & Panter.
xoxo, ~kim

Marion Princic said...

Jag haller med Sofie. Parelli är det som gäller här ocksa - och bara Parelli!

Sofie said...

Hi Kim
Thank you so much. Yes I will ask them to take a picture of me and Josefin next time :-) Miss u too.
xoxo

Parelli Central said...

Can't read what you are saying, other than Karin filmed your auditions... :-) Great pictures though!!!! Say hi to Karen, Josefine and Marion

Petra Christensen
Parelli 1Star Junior Instructor
Parelli Central