“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Tuesday, April 6, 2010

GALOPP ÖVER ÄNGARNA :-)

Igår tog jag och Josefin med oss hästarna på en promenad över ängarna (det är kosse hagar men det låter finare med ängarna :-) Tog Panter i 45 foots linan och det gick bra, cirklade oss fram. Bad Panter om galopp och han sprang på det blev bra fart på honom men han är ju så "lätt i huvudet" så jag kan stanna honom även om han får upp bra tempo. Det var himla skoj och han tyckte nog att det var skönt att få sträcka ut lite. Det är alldeles lagom kuperat så det blev jätte bra träning. Som han sprang, vi ska ta med filmkamera någon dag för det hade varit häftigt att filma det :-) På äng nr 2 hade Josefin byggt en solfjäder av stockar och det gick fint att springa över dom, ja det var ju Panter som sprang över dom. Lite mer galopp i cirklar båda varven gick bra. Funderade lite på innan vi började om jag inte ska låta honom springa så adrenalinet kommer upp men han hanterade det bra, visst var svansen i vädret och huvudet högt men han stannade fint när jag bad honom och han kunde stå stilla och vänta utan att vara det minsta nervös, så det kändes som att han hade adrenalinet under kontroll :-)

3 comments:

Elisabeth said...

Härligt det låter! Du utökar nog hans comfortzon under rörelse låter det som. Erica F tyckte att jag skulle gör så där med D, har inte haft tillgång till särskilt stora marker än men kanske till sommaren..

Frida said...

Härligt det låter! Kul för dig att han var så med dig även ute på ängarna! :) då blir man glad, så härlig frihetskänsla!

Sofie said...

Ja det var riktigt härligt att se honom sträcka ut å ändå behålla lugnet.