“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Sunday, February 14, 2010

Snön består...

... vi har lekt lite uppe på åkern både lördag och söndag, det är mycket snö där och jag blir helt slut av att försöka springa, Panter får cirkla runt mig och jag springer framåt med det slutar med att jag står och flåsar och han är inte ens andfådd :-) Han har varit duktig i alla fall, haft en lugn trav och fin galopp i båda varven, jag ber inte om mer är 1-2 varv i galoppen men han känns lugn och inga adrenalin toppar. Man får ju passa på att försöka dra någon nytta av snön när den väl är här :-) Tänkte göra det lite som ett pattern och gå ut och göra det en stund var gång jag leker, gossen behöver bygga lite muskler och det syns att han arbetar mer med ryggen och får en helt annan hållning när han springer i djupsnön. Red lite igår med. Sadlade långsamt, inget svans swischande men displaced behavior när jag spände sadelgjorden. Lekte en hel del innan jag hoppade upp. Jag var i zon 3 hoppade och skuttade samt satte foten i stigbygeln på båda sidor om och om igen, så vig man kommer att vara till sommaren för det är inte lätt med alla kläder man har på sig nu :-) Hoppade upp och gjorde passenger i skritt, ridbanan är ju sten hård men snön är bort skottad nu så det passade bra :-) Om han bara kan bli mer confident i ridningen så kan det bli SÅ bra, för han är så känslig och det behövs bara så rörelser för att han ska göra något, men som det är nu så går det bra en stund sedan blir det förmycket och han spänner hela sig och kan inte tänka alls... men det kommer... :-)

2 comments:

Marion Princic said...

vad kul att du leka i snon. jag vagar inte riktigt med milva an sa vi ar fortfarande inne i ridhuset. kul att det gar battre med saddeln nu. vilken tur att panther har hittat dig!
xox

Sofie said...

ja det är riktigt skoj att busa runt i snön :-)
Ska börja lite sakterligen med ridningen igen men ta det långsamt och vara uppmärksam på när han inte är ok med det..