“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Tuesday, December 15, 2009

Regn och snö hela dagen på på kvällen var vädret ok, så det blev lite lek: Stå vid tunnan med den liggandes i zon 3 (början till sideways över), put your foot on tarp, det är en skrämmande pressening vi har :-) Mycket frustande men slog tillslut med framhoven på den. Testade fig 8 online eftersom vi inte riktigt får till det i liberty (han vill inte gå på ena diagonalen utan ställer sig vi konen eller går runt och utanför istället. Men online gick bra och senare även liberty. Lite stick to me i liberty och cirkling med bra change of direction i trav. Vi börjar lära oss :-)

Har funderat på att fläta manen för att skydda den. Någon som har någon erfarenhet om det är bra eller dåligt så får ni gärna dela med er, just nu är jag osäker på om den ser ut som den gör för att han kliar av den eller för att den håller på att växa ut efter kliande i sommras, jag hoppas på det sista. :-)

2 comments:

Marion Princic said...

vad roligt ni har haft det - igen :). milva har ocksa lang man, jag flättar den inte för jag är rädd att hon klia sig den av när den är flättad. vad jag menar är att det gar lättare att klia av sig manen när den är flättat - har jag fatt för mig iaf.
vi maste träffas nagon gang igen. kram

Sofie said...

jag gjorde några flätor (inte hela manen) så får vi se om det blir någon skillnad.
Ja det hade varit skoj att träffas, kan ju se hur det ser ut efter julhelgerna.
kram