“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking.Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice.And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”- Steve Jobs

Wednesday, September 23, 2009

En busig Panter...

Bilder från en dag då han ville komma till mig...
Sakta men säkert...


...sås söt så...

Lite närmre...

...framme, åhh det var lite jobbigt att ta sig hela den vägen :-)


Denna veckan har varit rätt lugn, vi har kört lite galopp i circling samt put your hind feet on... Det har hänt något med min rygg så det blir att ta det lite lugnt ett tag. Red lite freestyle i tisdags. Bara cornersgame i skritt men Panter hoppade till för något skrämmande i ridbanekanten och då gjorde det riktigt ont så jag ska nog ta det lite lugnt. Byggde lite hage igår och Panter var helt tossig, ville inte alls komma till mig utan rusade bara runt i hagen. Han sprang även igenom en del av staketet som var inne i hagen och blev nu ännu nervösare inför allt som har med elstängsel att göra. Så det blir väl till att köra friendly game med det idag och squeeze in och ut igenom hagen. Har stallat in dom på nätterna nu så nu är sommaren slut :-)

2 comments:

Elisabeth said...

Ser att du har annonser och att det ändå ser snyggt ut. Har du möjlighet att lägga dem som du vill och att styra utseendet? Blir det några pengar? Svar till nyfiken som är lite intresserad av havrepengar, inte för att de får så mycket havre men ändå ;)

Sofie said...

Tänkte att jag testar det där med annonser men än har jag inte sett några pengar :-) Kan styra lite över vart jag vill ha dom, har funderat på att ta bort det men nu när det ändå ligger där så får det vara. Får väl se om jag får lust att ändra om på sidan någon gång så kanske jag tar bort dom, men som du säger dom stär ju inte :-) Å vem vet, det kanske dyker upp en check i brevlådan en vacker dag :-)